2B Green Logo

2B Green helpt om jouw woning of bedrijf groener te maken. Of je nu een laadpaal, een laadpas, een groen dak of advies nodig hebt. Bij ons maak je altijd een duurzame keuze.

Transparant, duurzaam, open en goed voor de medemens. Heel normaal bij 2B Green.

Laden

Je bent op zoek naar een laadpaal of laadpas om jouw elektrische auto op te laden, maar je wilt dit wel zo duurzaam mogelijk doen. Alle producten van Alfen bestaan uit A-kwaliteit componenten en dankzij onze samenwerking met Trees for All zorgen we dat er voor iedere laadpaal een boom geplant wordt.

Groendaken

Direct bijdragen aan de biodiversiteit in jouw wijk? Kies voor een groendak met sedumbedekking. Een groendak kent vele voordelen zoals warmteregulatie, luchtzuivering, energiebesparing en nog veel meer! Een investering die je dus altijd terug verdiend.

Ambassadeurs

Wil jij zelf ook een bijdrage leveren en een positieve impact maken in de wereld? Meld je aan als ambassadeur en maak het verschil! Het mooie aan dit ambassadeurschap is dat er ook nog voordelen voor jou aanhangen zoals mooie duurzame cadeau’s. Klik op de button en ontdek alle voordelen.

Samenwerking

Samen met het Beginstation zetten wij ons in om mensen met een arbeidsbeperking te ondersteunen bij de terugkeer naar de arbeidsmarkt. Met onze samenwerking met Trees for All dragen we bij aan het stimuleren van biodiversiteit door het planten van bomen.

Een bos vol bomen

Bezoek de 2B Green website voor meer informatie.